Community Weekend

Zet het in je agenda: 20 t/m 22 januari 2023 komt de hele beweging bijeen voor het Community Weekend in Amsterdam!

We gaan banden opbouwen, nieuwe vaardigheden leren en onze gemeenschap verder opbouwen bij deze co-creatieve, gemeenschappelijke bijeenkomst.

 

✨ Intenties

Gedurende het weekend streven we er samen naar om de ruimte en sfeer te vormen naar deze vier intenties:

🌐🌸 Verbonden: We zijn verbonden als medemensen in onze aandacht voor de wereld en elkaar.

💞🏳️‍🌈 Inclusief: We kiezen er actief voor om inclusiviteit en diversiteit te omarmen en aan te moedigen.

🏠✨ Open: We zijn open en respectvol naar elkaar, om een veilig toevluchtsoord te creëren.

🐬🧩 Speels: We ontwikkelen een prettige omgeving voor creatieve uitingen en ontdekken onze speelse natuur.

📌 Locatie

Jij stemde, wij luisterden. We gaan naar Amsterdam. Daar zullen samenwerken met onze rebellen bij De Sering en Nieuwland. Er zullen dan meerdere ruimtes beschikbaar zijn voor uiteenlopende activiteiten door het hele weekend heen.

❤️ Gezelligheid

Het belangrijkste doel van het weekend is gezelligheid! Daarom is er een werkgroep hard aan de slag om alles zo leuk en gezellig mogelijk te maken.

Zo zal er bijvoorbeeld bij binnenkomst een welkomstritueel zijn en krijg je de optie om al je clubs te delen en mede-rebellen vragen er ook bij te komen.

Ook vragen we je om van tevoren op te schrijven of te delen wat je favoriete niet-actie-gerelateerde herinnering aan XR is. Dan hangen we de geschreven herinneringen als decoratie op tijdens het weekend en kan je die van iedereen lezen.

🌻 Programma

We organiseren activiteiten aan de hand van vier thema’s, geïnspireerd door het geweldige Community Programma van de laatste Rebellie week.

🛠️ 🤔 Reflect: intersectionele forumdiscussies, workshops, lezingen

🎯🔥 Rebel: actie-gerelateerde trainingen en inspanningen om nationale campagnes te bevorderen

🌤️🍝 Regenerate: met elkaar en onszelf verbinden, comfortabele toevluchtsoorden, ontspanningsruimtes

🎻👾 Rejoice: (jubeleer) artistieke uitingen inclusief muziek, komedie, dansen en meer

🤝🏻 Word vrijwilliger!

We creëren dit weekend samen: door onze beweging, voor onze beweging. Om het een succes te maken, is het nodig dat iedereen bijdraagt met hun eigen unieke energie en talenten.

Bijvoorbeeld met:

  1. Voedsel Coördinatie: Voed de beweging! Word vrijwilliger om te helpen met koken bij de Sering of coördineren zodat overal heerlijk eten wordt geserveerd.
  2. Locatie Decoratie: Creëer een ervaring voor je mederebellen. Decoreer onze locaties om een prachtig zich & gevoel voor het weekend te creëren.
  3. Locatie Host: Ondersteun logistiek op de locatie, geef een warm welkom wanneer mensen arriveren en houd misschien zelfs de sleutels in handen.
  4. Media & Comms: Help het organiserende team (voornamelijk vóór het weekend) om aanwezigen op de hoogte en betrokken te houden.
  5. Logeer Team: We hebben allemaal ons schoonheidsslaapje nodig. Help ervoor te zorgen dat iedereen een comfortabele plek op een bed, bank of vloer heeft om op vrijdag- en zaterdagavond te rusten.
  6. Vliegende Kiep: Jouw missie is simpel: wees op het juiste moment op de juiste plek om te helpen met onverwachtse benodigdheden.
  7. Vrijwilligers Coördinatie: Help om ervoor te zorgen dat alle enthousiaste rebellen die zich aanmelden om bij te dragen, de mogelijkheid krijgen dat op hun manier te doen.
  8. Welkomstritueel: Ontwerp en implementeer een gedenkwaardig ritueel om mensen te verwelkomen als ze bij het weekend aankomen.