Actie Den Bosch! Luchtalarm voor de klimaatcrisis en ecologische crisis

Dit is geen oefening!
Op elke eerste maandag van de maand gaat in heel Nederland het luchtalarm af. We zitten daadwerkelijk in een noodsituatie. Met “die-ins” (een korte ligdemonstratie) door het hele land tijdens het luchtalarm laten we zien dat we in een crisis zitten en van de mensen aan de macht eisen dat ze de daar eerlijk over zijn, doen wat nodig is, en burgers laten beslissen.
Maandag 2 november komen we met zo veel mogelijk mensen bij elkaar voor een die-in voor station ‘s-Hertogenbosch (centrumzijde). Tijdens het luchtalarm vallen we voor dood neer terwijl een van de deelnemers een korte speech voorleest en we flyers uitdelen. Na 4 minuten staan we weer op en ruimen alles op.
Wil je graag meedoen met deze Luchtalarm Die-In? Kom dan om 11.45 naar station ‘s-Hertogenbosch. Na een korte uitleg gaan we dan naar de actielocatie. Ook als je liever niet op de grond gaat liggen ben je welkom. We hebben ook mensen nodig om een praatje te maken met omstanders en om in de gaten te houden of het goed gaat met iedereen.
Neem als het lukt een protestbordje mee!
We nemen bij deze actie de corona-maatregelen in acht.
Details
Date:

November 2

Time:

11:45 - 13:00

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com
Venue

Station Den Bosch

s'Hertogenbosch, Nederland, 5211 BP

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join