Black Friday Rebellie – Den Bosch

Wil je mee doen met de actie? Stuur ons dan een email en we leggen je uit wat we gaan doen en waar we verzamelen. Het wordt een vreedzame actie met een klein risico-niveau.
BLACK FRIDAY REBELLIE: 22-29 NOVEMBER 2020!👗🔥
Black Friday, de dag van korting en overconsumptie, komt er weer aan. Extinction Rebellion rebelleert over de hele wereld tegen deze dag met corona-proof acties. 🦠📣 En Den Bosch is ook van de partij!
We hebben een duidelijke boodschap: Stop Black Friday‼️❌Black Friday is de ultieme uiting van massaconsumptie. Het is een dag waarop bedrijven enorme, onweerstaanbare kortingen geven en kopers verleiden dingen aan te schaffen die ze niet nodig hebben. De aarde en al haar bewoners betalen een hoge prijs voor deze productie van onnodige spullen, die bovendien vaak onder vreselijke omstandigheden gemaakt worden. 🌍
We leven in een wereld waarin consumenten constant verleid en misleid worden. Daarom moeten we de top van het bedrijfsleven, de aandeelhouders en de overheid verantwoordelijk houden. 💴🏭 En ondertussen doen we ons best en helpen we anderen met herwaarderen, hergebruiken, recyclen en repareren.
We verdienen meer dan 70% korting – we verdienen een toekomst. 🤱🏽✊🏼
Details
Date:

November 26

Time:

18:30 - 20:00

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com
Venue

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch, Nederland

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join