Op weg naar uitsterving en wat er aan te doen (Nederlandse lezing)

(English follows Dutch)

Op donderdag 21 november is de lezing in het Nederlands. Wil je meer mensen van XR leren kennen, dan kun je deze lezing combineren met ‘Dinner with XR’ op dezelfde locatie.

Een praatje over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging, gegeven door mensen betrokken bij Extinction Rebellion. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen – en het heeft niets te maken met recyclen!

Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.

LOCATIE
We zitten in Amsterdam, op de Middenweg 22bg in Oost. Via de straatkant kom je binnen, je volgt dan de tunnel en dan kom je in de binnentuin. Achterin staat het gebouw van de Sering. Zorg dat je geen geluid maakt in de tuin! Onze buren kunnen elk geluid horen, en we houden ze graag te vriend.

De locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

(English)

On Thursday 21 November the talk will be in Dutch. On Thursday 28 November the talk will be in English again.

Details
Date:

November 21

Time:

08:00 pm - 09:30 pm

Organizer

Extinction Rebellion NL

Venue

De Sering

Middenweg 22bg

Amsterdam, Nederland, 1097 BN