Dans- en maaksessie, toxic system rave Eindhoven

Black Friday, de feestdag van de kortingen en overconsumptie, komt eraan. Op vrijdag 27 november 2020 komen we in opstand tegen deze vreselijke dag en nodigen we iedereen uit om mee te doen met de toxic system rave. We gaan dansen voor het leven op het herschreven nummer ‘Toxic’. Dit doen we binnen in de winkels waarbij we de meest vervuilende winkels afgaan die Black Friday promoten.
Om de danspasjes hiervoor te oefenen komen we op 24 november samen op de Eindhovense rebel base, Mathildelaan 1. Hierbij alvast de video zodat jullie thuis al een beetje kunnen oefenen https://youtu.be/86A1uqpzStY. We hebben twee tijdsloten, van 18:00-20:00 en van 20:00-22:00. Je mag er uiteraard ook bij beide tijdsloten bij zijn, maar op deze manier proberen we de stroom van binnenkomst op twee momenten te houden.
Deze avond is ook het moment om je outfit te maken die in het thema past van de toxic system rave (business as usual grijs en zwart met roze en rode accenten). Neem daarom kleding mee naar deze avond die je zou willen bedrukken. Als je iets wilt naaien vragen we je om zelf naald en draad mee te nemen. Heb je een roze vlag van een eerdere creatieve sessie? Neem deze dan vooral mee zodat we ze kunnen verwerken in onze outfits!
We vragen jullie om een mondkapje mee te nemen naar deze avond. Ook zullen we 1,5 m afstand nemen en is er desinfecterende handgel aanwezig. Verder zou het fijn zijn als je een JBL boxje mee zou kunnen nemen als je deze hebt of kunt lenen. Deze hebben we keihard nodig voor de actie en kunnen dan direct getest worden.
Met liefde en woede,
Extinction Rebellion Eindhoven

Details
Date:

November 24

Time:

18:00 - 22:00

Event Category:

Action, Community

Organizer

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com
Venue

Mathildelaan 1

Eindhoven, Netherlands, 5611 BD

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join