Heading for Extinction – and what to do about it

“Ons huis staat in de brand.” Met deze metafoor beschreef Greta Thunberg de ernstige staat van de aarde – en het wordt elk jaar weer werkelijkheid wanneer de Amazone en andere bossen in de brand staan. Toch zijn veel mensen zich nog niet bewust van de ernstige situatie waarin we ons nu bevinden. En veel mensen die het wel weten, weten niet wat ze eraan moeten doen.
Tijdens deze lezing vertellen we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het klimaat en de ecologische crisis, maar natuurlijk ook wat jij kan doen om dit beter onder de aandacht te brengen! We zullen uitleg geven over de doelen en de strategie van Extinction Rebellion, over burgerlijke ongehoorzaamheid, en wat je (collega-)rebellen de laatste tijd hebben gedaan! Na afloop van de lezing is er ruimte voor vragen en discussie.
Vanwege de coronamaatregelen vindt de lezing online plaats. Je kunt via de volgende link deelnemen: https://us02web.zoom.us/j/89864634498…
Tot dan!
Love & rage, XR Groningen
Details
Date:

November 2

Time:

19:30 - 21:00

Event Category:

Talk

Organizer

Extinction Rebellion Groningen

Email: xrgroningen@protonmail.com
Venue

Online

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join