Impactmarkt: Kom in actie voor de wereld van morgen

Kom in actie voor de wereld van morgen.
Wist je dat je met een kleine daad toch een verschil kan maken voor een eerlijker en duurzamere wereld? Tijdens de Impactmarkt kun je ervaren hoe!
We hebben ruim 20 lokale initiatieven en bedrijven op de Impactmarkt staan. Zij dragen op hun manier bij om Wageningen duurzamer, eerlijker, socialer en fijner te maken. En ze hebben elk 1 goede daad bedacht die jij kan op 10 oktober kan doen.
Wat denk je van het bouwen van een bijenhotel? Of afval rapen in de omgeving? Advies krijgen om je tuin te vergroenen? Of om je energierekening te verlagen. Dit is maar een kleine greep uit de vele acties die we voor jou in petto hebben.
Hou ons event in de gaten: de komende weken zullen we alle kennis laten maken met alle verschilmakers die op de Impactmarkt staan.

De Impactmarkt is onderdeel van Seriously Sustainable: De week van Duurzaamheid. De week is van 3-10 oktober en iedere dag vinden diverse evenementen plaats om jou te inspireren tot een duurzamer leven. Deze week wordt georganiseerd door Green Office en Thuis Wageningen. Meer info over de week vind je hier:

https://www.facebook.com/events/650663032549059
Details
Date:

October 10

Time:

11:30 - 16:30

Event Category:

Other

Organizer

Extinction Rebellion Wageningen

Email: xrwageningen@gmail.com
Venue

Costerweg 9

Wageningen, Nederland, 6702 AA

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join