Interactief Webinar Lokaal Burgerberaad

Ben jij actief bij een lokale XR-groep en wil je het burgerberaad in jouw gemeente op de politieke agenda zetten? Ben je na de Septemberrebellie rete-enthousiast over het burgerberaad maar weet je niet wat je er in jouw omgeving mee aanmoet? Of wil je gewoon nog meer leren over het burgerberaad? Dan is dit webinar wat voor jou!
In het eerste uur gaan we met experts in gesprek over waarom burgerberaden nodig zijn, hoe het werkt en hoe je een burgerberaad bij jouw gemeente op de agenda krijgt .
In het tweede uur gaan we met politici in gesprek. Want hoe is het voor een volksvertegenwoordiger om zijn macht te moeten delen met de bevolking? Wat betekent dit voor jou als initiatiefnemer van een burgerberaad? En hoe kunnen burgerberaden helpen om de kloof tussen burgers en politici te verkleinen?
De komende dagen maken we hier de deelnemers aan het webinar bekend.
Om je voor te bereiden is het goed alvast onze burgerberaadgids te lezen: extinctionrebellion.nl/burgerberaad Heb je vragen? Stuur op mattermost een berichtje naar @jelle.media.rep of @eva-das.
Details
Date:

December 1

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

Talk, Meeting

Organizer

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

Online

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join