Kick-off XR Lelystad op 26 januari 2023

Extinction Rebellion (XR) voert continue geweldloze actie. Je vindt ons op straat, bij luchthavens, raffinaderijen en vervuilende bedrijven, in de politiek en bij allerlei instanties. Wij strijden voor een gezond klimaat en een leefbare en rechtvaardige planeet voor iedereen.

Maak jij je ook zorgen? Accepteer jij ook niet langer dat politiek en bedrijfsleven ons naar de afgrond leiden? Wil je op een effectieve manier van je laten horen? Doe je mee?

Op 26 januari 2023 gaat Extinction Rebellion Lelystad van start! Een kerngroepje neemt het voortouw, omdat ook in onze stad actie nodig is!

We verwelkomen graag nieuwe potentiële activisten en geïnteresseerden. De avond is bedoeld om XR Lelystad te leren kennen. Leren wat onze vorm van protesteren is, inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en bepalen hoe je wilt en bij ons kunt meedoen.

Wie je ook bent en hoeveel tijd je ook hebt, er is altijd een plek voor jou binnen onze beweging. Heb je van ons gehoord en vraag jij jezelf af hoe je een steentje kunt bijdragen? Kom dan zeker naar onze avond!

Voertaal: Nederlands (translation to English possible)

Meld je aan SVP of stel je vragen door te mailen naar xrlelystad@proton.me.

Mocht je 26 januari te ver weg vinden, er is elke zondag van 14:00 tot 16:00 ook een landelijke online informatiesessie over XR, de ene week in het Nederlands, de andere in het Engels. Zie https://extinctionrebellion.nl/events/welkom-bij-extinction-rebellion-welcome-to-xr-38/.

Details
Date:

January 26

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Other, Community, Talk, Meeting

Organizer

Extinction Rebellion Lelystad

Email: xrlelystad@proton.me Phone: 0649854457

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join