kickoff: XR werft Bekende Nederlanders

We willen sneller meer impact maken met XR

We willen onze invloedssfeer vergroten zodat we sneller meer impact kunnen hebben. XR Nederland heeft al een mooi Comité van Aanbeveling. Maar voor velen is dat nog een goed bewaard geheim. Daar willen we verandering in brengen, en een ‘zwaan-kleef-aan’ effect veroorzaken.

Daarom willen we BN’ers uit gaan nodigen om zich, op een manier die bij hen past, bij XR aan te gaan sluiten. Dit helpt om meer media-aandacht te krijgen, om de beeldvorming over ons positief te beïnvloeden, en om de fans van de BN’ers ertoe aan te zetten ook mee te rebelleren. We hebben daarom rebellen nodig die zin hebben om hier in te duiken. Want samen kennen we de halve wereld!

Dus: Wie stapt er in de nieuwe Wervingskring voor BN’ers?

Op 22 april 2021 houden we om 20:00 uur een kickoff zoomsessie met Marjan Minnesma

Paul Hendriksen (Outreach & Training XR NL) en Hetty Broeders (XR Deventer) gaan met haar in gesprek over wat haar beweegredenen waren om zich bij het Comité van Aanbeveling van XR aan te sluiten, wat ze zoal doet in haar betrokkenheid daarbij, wat de beweging in verbinding met haar nog beter zou kunnen doen, en wat ze ervaart als do’s en dont’s in het werven van BN’ers.

Natuurlijk presenteren we ook onze plannen voor de nieuwe Wervingskring voor BN’ers. Er is ruim gelegenheid voor alle deelnemers voor vragen en het inbrengen van eigen ideeën.

Doe 22 april 2021 om 20:00 uur mee via deze link.

De voertaal in deze bijeenkomst is Nederlands.

Kan je niet de 22ste maar ben je wel geïnteresseerd?

Mail dan je vragen en contactgegevens naar Paul en Hetty via BN-werving@protonmail.com . Als je op Mattermost zit, kun je je melden bij het kanaal Werving BN’ers.

Details
Date:

April 22

Time:

20:00 - 21:30

Event Category:

Meeting

Event Tags:

Kick-Off, Open Meeting, Werving

Organizer

Extinction Rebellion Nederland

Email: BN-werving@protonmail.com

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join