Klimaatcommunicatie training

Social Gathering Training or Lecture

29 October 2023

13:00 to 15:00

Pieter Nieuwlandstraat 93, Amsterdam

Price: Free

New rebels are welcome
Krijg jij wel eens lastige vragen over XR? Moet jij je op familiebijeenkomsten telkens weer verantwoorden voor klimaatactivisme, maar weet je niet goed hoe? Zou jij je wat beter willen kunnen verwoorden als je over de klimaatcrisis praat?

Dan is de Klimaatcommunicatie training echt iets voor jou. Hier leer jij in korte tijd enkele handige vaardigheden om beter voor de dag te komen. De dag vindt plaats op de Pieter Nieuwlandstraat 93. Gelijktijdig op deze locatie vindt er ook een Welkomstdag voor nieuwe rebellen en een integratieworkshop plaats. Daardoor krijg je dus ook meteen de mogelijkheid om andere mensen binnen de beweging te leren kennen.

De workshop begint om 13.00 uur en duurt ongeveer tot 15.00 uur. Achteraf is er nog een optionele lunch geregeld. Aan het eind van de dag is er ook nog de mogelijkheid om samen te gaan eten en aan een ‘Paint the streets’ actie mee te doen.

Meld je aan zodat we weten hoeveel mensen er komen!

Deze dag is in het Nederlands. Alhoewel de ruimte waar we de introductie houden toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zijn de toiletten een paar tredes omhoog. Het is dus helaas niet voor iedereen toegankelijk. De Heading for Extinction lezingen, actiespreekuren en veel actietrainingen vinden plaats in een locatie zonder trappen (namelijk de Sering op Rhôneweg 6) maar dat is niet dezelfde locatie als waar deze workshop plaats vindt. Als je behoefte hebt aan bepaalde aanpassingen om zo’n dag voor jou toegankelijk te maken, stuur dan graag een mailtje naar xr.amsterdam@protonmail.com en dan gaan we proberen om zo’n introductie te organiseren.