Lenterebellie Kickoff – Zaai mee voor een toekomst Roermond

Zaai mee voor een toekomst!
Extinction Rebellion Roermond staat zaterdag (coronaproof) op het stationsplein, als onderdeel van de landelijke Lenterebellie kickoff.
Bosbranden, hittegolven en orkanen, smeltende gletsjers en het overspringen van virussen van dier op mens bedreigen ons bestaan. De klimaat- en ecologische crisis is hier en de gevolgen worden alsmaar erger. Wij eisen dat media en politiek hierover eerlijk communiceren en dat de overheid een klimaat- en een ecologische noodtoestand uitroept.
We verzamelen rond 12.45u op het stationsplein en zullen er zijn tot uiterlijk 15.30u. We delen boombommetjes uit, gaan in gesprek met voorbijgangers, geven ruimte voor speeches en verzamelen boodschappen van voorbijgangers die we tijdens het Klimaatalarm Roermond uithangen op de markt op 14 maart.
Je bent van harte uitgenodigd om te komen, neem een mondkapje mee, je protestborden en/of speech. Meld je wel even aan bij ons via een berichtje of mail naar xrroermond@protonmail.com
Details
Date:

February 27

Time:

12:45 - 15:30

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Roermond

Email: xrroermond@protonmail.com

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join