Livestream training (online)

XR Livestreamers Training

Livestreamen bij acties is belangrijk. Het helpt om onze boodschap uit te dragen. Rebellen die niet kunnen komen zijn blij dat ze online toch de actie kunnen meebeleven. Ook journalisten kijken soms mee, en gebruiken informatie uit livestreams voor hun artikelen.

Het aantal acties van XR NL neemt toe. Daarmee ook de behoefte aan mensen die kunnen livestreamen. Het is niet moeilijk om te doen; vrijwel iedereen kan het, met een beetje training. Als je niet graag praat maar liever filmt, of als je juist graag praat maar niets wilt doen met techniek, ben je ook van harte welkom! Het fijnst is als je in een duo kan livestreamen.

Op woensdagavond 4 oktober 20:00 geven we een online training voor mensen die interesse hebben om te livestreamen. Wil je deze training volgen, word dan lid van deze Signal-groep.
https://signal.group/#CjQKIGdakUy9XDgbw5IlgLDKAGRaN6thn4LI6LBuc2gndDX5EhDCIkxldPQHekoI60rMG7Uc

Details
Date:

October 4

Time:

20:00

Event Category:

Training

Organizer

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

Online

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join