Lokale Burgerberaden: hoe maken we dit een succes in alle gemeentes?

Lokaal een Burgerberaad organiseren? Met een burgerberaad kan je als burger invloed uitoefenen op maatregelen om de klimaat & ecologische crises aan te pakken op lokaal niveau. Laat jouw gemeente en haar inwoners floreren middels een Burgerberaad. Dat ook het welzijn van alle mensen en van de planeet respecteert!
Maar hoe doe je dat en hoe maken we dat gezamenlijk tot een succes? Deze sessie gaat over hoe we lokale burgerberaden in gemeentes kunnen ondersteunen.
In deze 3e online meeting gaan we in gesprek over het stappenplan, de beschikbare hulpmiddelen, kennisuitwisseling, ondersteuning en beïnvloeding van de politiek rond het lokale burgerberaad.
Deze sessie is bedoeld voor zowel mensen die ervaringen met burgerberaden willen inbrengen als voor bestaande en nieuwe initiatiefnemers. Als je nieuw bent is inlezen handig, bijvoorbeeld via onze burgerberaadgids: https://extinctionrebellion.nl/burgerberaad.
Meeting ID: 914 2537 3028
Passcode: 951002
Details
Date:

February 10

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Talk

Organizer

Extinction Rebellion

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

Online

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join