Luchtalarm = klimaatalarm (Emmen)

Elke eerste maandag van de maand wordt het luchtalarm getest rond 12:00. We grijpen dit moment aan om te benadrukken dat een klimaat- en ecologische crisis geen test is, maar daadwerkelijk een noodgeval! We doen dit middels een manifestatie en een zogenaamde die-in, waarbij we voor dood op de grond vallen.

 

Deze maand vindt het klimaatalarm plaats bij het gemeentehuis van Emmen. Helaas krijgt de klok daar geen plek, omdat het niet past binnen “de positieve boodschap die de gemeente wil overbrengen aan de inwoners”. Weet je een ander plek in de gemeente Emmen waar de klok in november zijn werk kan doen? We horen het graag. En om het college in Emmen wakker te schudden, wordt het klimaatalarm op 7 november een lawaaiprotest. Dus neem je fluitjes, potten, pannen en stembanden mee + zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie!

Details
Date:

November 7

Time:

11:45 - 12:15

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Drenthe

Email: xrdrenthe@pm.me
Venue

Gemeentehuis Emmen

Raadhuisplein 1, Emmen

Nederland

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join