NVDA Training, 26 Oktober (NL) NA VRIJDAG IETS MIS GEGAAN!!

DOOR EEN FOUT  ZIJN DE PERSOONSGEGEVENS VAN NA VRIJDAG AL VERWIJDERD. GRAAG OPNIEUW AANMELDEN. EXCUUS.

Algemene informatie
Date: Donderdag 26 oktober 2023
Time: 18:00-22:00 (inloop vanaf 17:30)
Locatie: De Stookkamer (Stephensonstraat 38, 2014 KD Haarlem)
Taal: Nederlands
Om je voor te bereiden op vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheidsacties met Extinction Rebellion organiseren wij deze actietraining. Wil je meedoen aan acties waar een risico op arrestatie bestaat, dan is het raadzaam om deze actietraining te volgen. Bovendien geeft het je de kans om te ontdekken of je wil deelnemen aan komende acties.
Voor iedereen
De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!
Inhoud training
Tijdens de training bereiden we ons voor om veilig te blijven tijdens de actie, maar ook om effectief en efficiënt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan het uitleggen van veiligheidsrisico’s, juridische informatie, het vormen van en werken met “affinity groups” en het oefenen van specifieke actietactieken. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor vragen.
Praktische informatie
Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven voor de actietraining via deze link. Je ontvangt geen bevestigingsmail na aanmelding.

Andere mogelijkheden
Heb je na deze actietraining zin in gezelligheid of wil je met je affiniteitsgroepje een actie voorbereiden? Dan ben je vrijdagavond van harte welkom in de Rebelbase in de Stookkamer (link).

Details
Date:

October 26

Time:

18:00 - 22:00

Event Category:

Actietraining

Organizer

Extinction Rebellion Haarlem

Email: xrhaarlem@gmail.com
Venue

De Stookkamer

Stephensonstraat 38

Haarlem, 2014KD

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join