Online actie: 1.5 jaar Utrechtse klimaat-noodtoestand

🚨 ACTIE-OPROEP 🚨

Online-actie: 1.5 jaar Utrechtse klimaatnoodtoestand
#klimaatcrisis030
#anderhalfjaar
#anderhalvegraad

–> LINK NAAR PDF-BESTAND:

Op 12 juli 2019 nam een meerderheid van de gemeenteraad een motie aan om de klimaatnoodtoestand uit te roepen: PvdD, SP, Student&Starter, GroenLinks, DENK, D66 en PvdA stemden voor.
Op 12 januari is het precies anderhalf jaar nadat de gemeenteraad van Utrecht de klimaatnoodtoestand uitriep. De gemeente beloofde om alle nodige maatregelen te nemen om klimaatverandering tegen te gaan. Hier is nog té weinig van te merken. Daarom organiseert Extinction Rebellion Utrecht een online actie op dinsdag 12 januari. Doe mee!

📲 Twitter, deel de actie op Facebook, plaats een story op Instagram, mail gemeenteraadsleden, wethouders en de burgemeester. Roep de gemeente op om meer werk te maken van de klimaatnoodtoestand, om een concreet plan met een tijdspad.

📩 Voorbeeld e-mails, tweets en berichten zullen op 12 januari online staan op de facebook-pagina en het twitteraccount van Extinction Rebellion Utrecht. Laten we ervoor zorgen dat de hashtags #klimaatcrisis030 / #anderhalfjaar / #anderhalvegraad trending worden!

Details
Date:

January 12

Time:

9:00 - 0:00

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Utrecht

Email: utrecht@extinctionrebellion.nl
Venue

Utrecht

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join