ONLINE Support meeting met XR therapeuten – NL

De XRtherapeuten bieden de komende tijd Supportmeetings aan. Iedereen die actief is binnen XR is welkom om aan te sluiten. Het doel is steun putten uit het delen van ervaringen, herkenning vinden bij elkaar, tips en adviezen krijgen en holding ervaren in de groep.

De therapeuten proberen vanuit hun ervaring bij te dragen aan dit proces door de groep te begeleiden en het bouwen en behouden van een safe space. Iedereen kan thema’s en vragen inbrengen. We kunnen bijvoorbeeld delen over issues rondom stressregulatie, over de balans tussen urgentie voelen en je persoonlijke grenzen respecteren, over hoe zelfzorg eruit ziet en over klimaatemoties.

De meetings vinden plaats via zoom, op woensdagen van 19.00 -20.30. Dit evenement is afwisselend in het Nederlands en Engels.(Dus over twee weken weer in het Nederlands.)

Link voor de zoom: https://us06web.zoom.us/j/81487240772

Contact: XRtherapeuten@protonmail.com

Details
Date:

May 25

Time:

19:00 - 20:30

Event Category:

Meeting

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join