OPEN ‣ Extinction Rebellion

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

Op dinsdag 16 augustus neemt Extinction Rebellion De Helling in Utrecht over. Extinction Rebellion is een actiebeweging van gewone mensen die zich zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Met burgerlijk ongehoorzame acties proberen zij de overheid en andere grote partijen aan te zetten om werk te maken van het tegengaan van deze crisis.

Tijdens deze avond in de Helling leer je hoe het is om geweldloos en burgerlijk ongehoorzaam actie te voeren, en wordt er iets vertelt over klimaatverandering en de zesde massa-extinctie.
Daarnaast is er ruimte voor kunst en cultuur, met live-muziek, een spoken-word artiest en een hoek waar je onder begeleiding je eigen actiemateriaal in elkaar kan knutselen.

Dus, maak je je zorgen over de klimaatcrisis en vraag je je af hoe we de wereld op een betere manier zouden kunnen organiseren? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond met een divers activiteitenaanbod? Kom langs!

Programma:
19:30 Inloop
20.00-20.15 Live muziek – Demian
20:15 Een andere wereld is mogelijk – Testimony door XR rebel
20:30 Live muziek – Demian
21:00 Woordkunstenaar – Lev Avitan
21:30 De grote XR pub quiz
22:00 Zeemanskoor singalong

Details
Date:

August 16

Time:

19:30 - 23:00

Event Category:

Meeting

Organizer

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

De Helling

Helling 7

Utrecht, Netherlands, 3523 CB

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join