XR Drenthe potluck + stroomlijn-update + A12 debrief

Social Gathering Training or Lecture Meeting

20 September 2023

17:30 to 21:30

Assen, Nederland

Price: Free

New rebels are welcome
Twee keer per maand ben je van harte welkom bij de potluck van XR Drenthe in Assen.
❤️  Een moment en een plek om met elkaar te ontspannen, na te praten over acties, met elkaar te verbinden en om de beweging sterker te maken.
🥘🍀 En voor wie zin/tijd heeft: om samen te eten. We beginnen om 18 uur met een vegan 🌱 'potluck', waarbij iedereen iets te eten meeneemt, dit zetten we allemaal bij elkaar en zo delen en eten we samen.

Iedereen is van harte welkom, ook als je nog niet eerder bij een XR activiteit bent geweest. Meld je wel even aan, dat kan hier.

Na een gezamenlijke maaltijd is er een invulling die per keer verschilt.
Deze keer krijgen we om 19 uur een korte update van de 'stroomlijn' groep. XR Drenthe is in een jaar tijd enorm gegroeid in aantal rebellen. Dat betekent dat we ook moeten meegroeien in hoe we onszelf organiseren, hoe we communiceren, hoe we nieuwe mensen welkom heten etc. Een groepje rebellen buigt zich over dit 'stroomlijnen' en over de 'volgende fase' van onze groep en doet daar kort verslag van.
Om 19:30 uur is er een A12-debrief voor rebellen die mee hebben gedaan aan de A12-blokkade in de voorafgaande dagen.

Je kunt ook ná het eten aansluiten, zorg dan dat je er uiterlijk om 19:00 uur uur bent (of om 19:30 uur wanneer je alleen voor de debrief komt).
☕🫖 Koffie en thee zijn gratis. Een financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd 🙏🏼, dat kan contant in een donatiepotje of via een QR code ter plekke.

Programma
17:30 inloop
18:00 vegan potluck
19:00 verslag van de 'stroomlijn' cirkel
19:30 debrief voor rebellen die naar de A12-blokkade zijn geweest
21:00 afronden

Aanmelden s.v.p. via dit formulier, ook als je niet mee eet en na de potluck aansluit.
Exacte adres in Assen volgt per mail na invullen van het aanmeldformulier.

⁉️ Veelgestelde vraag ⁉️  Hoeveel eten neem je mee naar een potluck? Ons advies: voldoende eten voor jezelf en niet heel veel meer, anders blijft er zoveel over. Eigenlijk is een potluck een soort 'buffet': je neemt een klein beetje van alles wat er op tafel staat en je eet geen volledige portie van ieder gerecht. Dus je neemt 1 pizza in 16 punten mee in plaats van 16 pizza's, om maar een voorbeeld te noemen 😉. Voel je vrij om meer mee te nemen, maar dan kan het zijn dat je weer (veel) eten mee naar huis moet nemen. 

Location

Assen, Assen, Nederland