Rouwcirkel

In deze tijd, waar onze wereld op diens grondvesten staat te schudden, en de zekerheden waavan we dachen dat die altijd overeind zouden blijven verdampen als sneeuw voor de zon, wordt er één ding duidelijk: het wordt nooit meer zoals het was!
Dit roept enorme emoties op, zowel op persoonlijk als collectief niveau.
Wanneer we denken aan rouw vergeten we vaak dat in de emoties die bij verlies en afscheid horen vaak de sleutel naar onze verbinding met het leven zelf ligt. Een blessing in disguise, vooral in deze tijden van disruptie en onrust.
Dankbaar voor de handvatten die Joanna Macy, Stephen Jenkinson, Linda Wormhoudt en vele andere leraren aanreiken om rouw als rouw te herkennen en ons ertoe te verhouden, nodig ik u uit om deel te nemen aan onze rouwcirkel.
De heldere en toegankelijke methoden creëren een veilige ruimte, die nodig is om de diepe emoties die wij tegen komen een plaats tegeven, nu wij ons beginnen te realiseren dat de wereldwijde crisis waarin wij ons bevinden niet meer te voorkomen is: we zitten er midden in!
Door ruimte te maken voor onze rauwe rouw komen we de andere kant van dezelfde medaille tegen: onze liefde voor het leven! Een verbinding die we nodig hebben om vol te houden, om steeds weer op te staan.
Wanneer je deel wilt nemen, stuur dan een e-mail naar irene@de-grenswaker.nl ; dan ontvang je de toegang-link.
VERGEET NIET OM DE LINK OP TE VRAGEN
De voertaal is Nederlands
Details
Date:

February 10

Time:

14:00 - 17:00

Event Category:

Community

Organizer

De Grenswaker

Email: irene@de-grenswaker.nl
Venue

Online

Online

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join