Stop Fossiele Subsidies A12 protest – 7e keer!

Op zaterdag 27 mei om 12:00 uur demonstreren wij voor de zevende keer op de A12. Wij eisen een direct einde aan alle fossiele subsidies. Doe mee en sluit je aan!

Het meest recente IPCC-rapport is duidelijk: doorgaan op de ingeslagen weg leidt tot tussen de 2,2 en 3,5 graden opwarming. Ook nu al is de situatie in het Mondiale Zuiden extreem: jaarlijks sterven honderdduizenden mensen als gevolg van de klimaat- en ecologische crisis. In 2022 stierven alleen al in Somali├ź 43.000 mensen door droogte. Toch stimuleert onze regering de fossiele industrie jaarlijks met tot wel 30 miljard euro fossiele subsidies. Bizar beleid met vernietigende gevolgen!

Meedoen? Dat kan! Goede voorbereiding is belangrijk. Doe een actietraining zodat je weet hoe je vreedzaam burgerlijk ongehoorzaam actie voert en ga in de Telegram-groep https://t.me/+MiyFrFXHrgpkYTk0

Actietrainingen: https://extinctionrebellion.nl/events/?organizer&category=Training
Meer informatie : https://a12blokkade.nl

Wil je niet op het asfalt demonstreren maar wel vanaf de stoep je steun geven? Ook dat kan! Ga dan in de Support-Telegramgroep voor updates, promomateriaal en meer! https://t.me/A12supporters

Details
Date:

May 27

Time:

12:00

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

Utrechtsebaan Den Haag

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join