Waarom we na corona niet terug naar normaal kunnen [Dutch]

[Inloop tot 18:00]
Let op: Dit evenement is in het Tuinhuis, in de Tolhuistuin!
In verband met de corona-maatregelen heeft de locatie een maximum aantal mensen en vragen we je om je aan te melden op https://xramsterdam.typeform.com/to/IenEXAL9
Onze wereld kampt met allerlei crises: de klimaatcrisis, ecologische crisis, sociaal-economische crisis, en nu de corona-crisis. Een crisis die bedreigt wat ons dierbaar is, en voor velen hun inkomen, hun gezondheid, of hun leven op het spel zet. Een crisis die de scheuren in onze samenleving, in ons systeem blootlegt, en de meest kwetsbare mensen het hardst treft. Nederland is aan het teruggaan naar “normaal” en veel andere landen zijn ook bezig uit lockdowns te komen. Extinction Rebellion vindt dat we niet terug kunnen naar hetzelfde normaal als hiervoor, maar een nieuw normaal moeten creëren. Tijdens deze lezing zullen we vertellen waarom, en toelichten hoe de acties in de SeptemberRebellie ons deze richting in brengen.
De lezing duurt tot 18:45, daarna is er ruimte voor discussie en napraten. We verzoeken iedereen om zich zoveel als mogelijk aan de 1.5m fysieke afstand te houden en thuis te blijven bij eventuele klachten (het praatje wordt ook online gegeven, dus je hoeft het niet te missen als je je niet helemaal lekker voelt).
Details
Date:

August 11

Time:

17:30 - 19:30

Organizer

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: contentxrams@protonmail.com
Venue

Tolhuistuin

IJpromenade 2

Amsterdam, Nederland, 1031 KT

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join