XR Amsterdam – Meeting Politiek & Strategie

Doel

Politieke strategie ontwikkelen; bijvoorbeeld via acties, de parlementaire politiek of het bedrijfsleven. Hierbij kan je denken aan…

  • Onderzoek naar grote thema’s zoals de subsidies aan de fossiele industrie (Shell), staatsteun aan KLM, een burgerberaad voor het klimaat of zaken als greenwashing.
  • Denk mee over het functioneren van XR (Amsterdam) als beweging. Wij werken nauw samen en kunnen dienstbaar zijn aan andere cirkels binnen deze beweging.
  • Bij een protest tegen het ABP zijn wij als cirkel bijvoorbeeld bezig speeches te schrijven om tijdens de demonstratie voor te kunnen dragen.

Wij hebben om de week op de oneven week op de maandag om 20.00 uur een vergadering bij Nieuwland (Pieter Nieuwlandstaat 93, Amsterdam) met daarna tijd om na te praten.

Als je hier enthousiast van wordt, sluit je dan bij ons aan! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bas (06-52457405).

Tijdsbesteding: 1–5 uur / week

Details
Date:

September 27

Time:

20:00 - 21:30

Event Category:

Meeting

Organizer

Extinction Rebellion Amsterdam

Phone: 0652457405
Venue

Nieuwland

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam, Nederland

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join