XR Rotterdam Start Bijeenkomst

23/03/2019

Date/Time
Date(s) - 23/03/2019
11:00 am - 2:00 pm

Location
Leeszaal West

Categories


Welkom in Leeszaal West voor de start bijeenkomst van Extinction Rebellion in Rotterdam. Heb je het plan om te komen? Laat het ons weten via deze link, zodat we voldoende voor je kunnen bakken en koken voor de lunch.

Wij zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering helder waarneemt en wij zijn waarschijnlijk de laatste generatie die in staat is om iets ertegen te ondernemen. Het moment om te handelen is nu. Om te overleven, moeten we nu al het mogelijke doen.

De geschiedenis leert dat vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid de meest effectieve manier is om politieke en maatschappelijke verandering geweldloos tot stand te brengen. Samen bouwen we een wereld die de uitdagingen van deze klimaatcrisis het hoofd biedt en de wil en de middelen kan vinden om de overgang waar te maken naar een werkelijk duurzame samenleving.

Wij geloven dat iedereen deel heeft aan een duurzame toekomst. Iedereen in de samenleving moet kunnen meebeslissen over onze toekomstige koers als mensheid.

11:00
Inloop, kennismaken
11:15
Waarom Extinction Rebellion?
12:00
Lunch met brood en kaneelknopen van Bakkerij De Ondergrondse
12:45
Hoe rebelleren we? Wat zijn de doelen en principes van XR? Hoe zit XR in elkaar?
13:15
Break-outs: Wat kunnen we doen, wat gaan we doen?

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR