Actiespreekuur

Algemene informatie

  • Date: Dinsdag 12 september 2023
  • Time: 20:00-21:00
  • Locatie: De Sering (Rhoneweg 6, 1043 AH Amsterdam)

Kom naar het actiespreekuur als je meer wilt weten over actievoeren en de acties binnen Extinction Rebellion. Of je nu nieuwsgierig bent naar Extinction Rebellion, al bekend bent met ons maar op zoek bent naar een goede ingang voor actie, of een ervaren rebel bent die de draad weer wil oppakken, je bent van harte welkom. Het actiespreekuur biedt ruimte voor al je vragen en informatie.

Praktische informatie

Voorafgaand aan het actiespreekuur vindt er van 19:00 tot 20:00 uur een lezing plaats. Tijdens deze lezing praten we je bij over de stand van zaken van de klimaatcrisis en de biodiversiteitscrisis. We leggen ook uit welke acties Extinction Rebellion onderneemt om hiertegen in opstand te komen. Daarnaast kun je genieten van een maaltijd van de volkskeuken van De Sering. Deze maaltijden zijn 100% plantaardig en gebaseerd op donaties tussen €2,50 en €7,50. Inschrijven is niet nodig.

Details
Date:

september 12

Time:

20:00 - 21:00

Evenement Categorie:

Anders

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

de Sering

Rhôneweg 6

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR