Actietraining 13 mei 2023

Bereid je voor op de A12-demonstratie op zaterdag 27 mei, Den Haag, 12:00u (www.a12blokkade.nl)!!!

We raden je aan om – voordat je meedoet aan burgerlijke ongehoorzaamheidacties – eerst een actietraining te volgen. Extinction Rebellion vindt het belangrijk dat deelnemers goed voorbereid zijn. Doe dus een actietraining en ontdek daarbij ook in welke rol(len) je mee wilt en kunt doen in onze acties.

Deze non-violent direct action (NVDA) training is geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun ervaringen in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

Tijdens de NVDA training zullen we ons voorbereiden om veilig te blijven tijdens acties, en om effectief en efficiënt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan de veiligheidsrisico’s, juridische informatie, het vormen van en werken met “affiniteitsgroepen” en het oefenen van actietactieken.

Deze NVDA training van XR Almere en XR Lelystad begint om 13:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. We kijken nog naar de mogelijkheid om vooraf samen te lunchen. De training zelf is gratis, al wordt een kleine donatie gewaardeerd. Het is erg belangrijk om je in te schrijven voor de training: bij minder dan 10 inschrijvingen kan de training niet doorgaan. Er is een ook maximum aantal deelnemers (30), dus schrijf snel in!

Details
Date:

mei 13

Time:

13:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Actietraining, Training

Organisator

Extinction Rebellion Lelystad

Email: xralmere@protonmail.com Phone: 0649854457
Locatie

Nog niet bekend

We informeren deelnemers ZSM hierover

Lelystad of Almere

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR