Actietraining 19 februari 2023 Almere

We raden je aan om – voordat je meedoet aan burgerlijke ongehoorzaamheidacties – eerst een actietraining te volgen. Extinction Rebellion vindt het belangrijk dat deelnemers goed voorbereid zijn. Doe dus deze actietraining en ontdek daarbij ook in welke rol(len) je mee wilt en kunt doen in onze acties.

Voor iedereen
De non-violent direct action (NVDA) training is geschikt en bedoeld voor iedereen. Mensen met weinig of geen ervaring in geweldloze directe acties wordt sterk aangeraden eraan deel te nemen. Deelnemers met meer ervaring zijn van harte welkom om hun kennis en kunde in te brengen, nieuwe contacten te leggen en hun vaardigheden op te frissen. Een NVDA training volg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-activisten!

Inhoud van de training
Tijdens de NVDA training zullen we ons voorbereiden om veilig en gerust te blijven tijdens acties, en om effectief en efficiënt te handelen. Speciale aandacht zal worden besteed aan de veiligheidsrisico’s, juridische informatie, het vormen van en werken met “affiniteitsgroepen” en het oefenen van actietactieken.

Praktische info
De NVDA training op zondag 19 februari 2023 begint om 13:00 uur en eindigt uiterlijk 17:00 uur. De locatie is Stadsboerderij Kemphaan, Kemphaanpad 14, 1358 AC Almere. We starten met een gezamenlijke (door ons gemaakte) vega/vegan lunch. De training zelf is gratis, een kleine donatie wordt gewaardeerd.

XR Almere en XR Lelystad zien uit naar jullie komst!

Details
Date:

februari 19

Time:

13:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com Phone: 0649854457
Locatie

Stadsboerderij Kemphaan

Kemphaanpad 14

Almere, 1358 AC

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR