Actieve Hoop Cirkel

Actiewelzijn training Anders Sociale bijeenkomst Training of lezing

9 maart 2025

10:00 tot 12:00

Online

Nederlands gesproken

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom

Actievoeren en je bewust worden van de realiteit van de klimaatcrisis brengt veel emoties met zich mee. Soms zijn die zo overweldigend dat je ze onderdrukt. Joanna Macy heeft een methode ontwikkeld om met deze emoties om te leren gaan en ons te verbinden met elkaar en het leven op aarde. Door deze 'Actie naar Binnen' vergroot je je veerkracht en ontwikkel je 'Actieve Hoop', het verlangen om je hoop om te zetten in 'Actie naar Buiten'.

Je bent welkom bij de Actieve Hoop Introductie die vanaf 8 september iedere tweede zondag van de maand van 10.00 tot 12.00 online plaatsvindt. De cirkel biedt je de gelegenheid om je innerlijke waarheid te ervaren door gevoelens van zorg, pijn, angst en woede te delen. Je leert je uit te spreken, en je leert  - net zo veel  - van het luisteren naar de anderen. Je doorlopt daarbij de 'Spiraal': Gronden in Dankbaarheid, Eren van de Pijn, Zien met nieuwe Ogen, en Voortgaan. Op www.actievehoopcirkels.nl vind je hierover meer informatie.

De bijeenkomsten staan op zich, ze zijn bedoeld als een eerste kennismaking met deze 'actie naar binnen'. Als je mee wilt doen, stuur dan een berichtje aan rob@actievehoopcirkels.nl , dan krijg je de zoomlink toegestuurd.

De data voor 2024 -2025:

zondag 8 sept, 13 okt, 10 nov, 8 dec, 12 jan, 9 febr, 9 mrt, 13 apr, 11 mei en 8 juni

 

Deze cirkel wordt georganiseerd door Actieve Hoop Cirkels en Extinction Rebellion NL

Organisatie

Extinction Rebellion NL

rob@actievehoopcirkels.nl