Action Training Schiphol Actie Eindhoven

Zolang Schiphol geen rechtvaardig transitieplan heeft om te stoppen met vervuilen en zich blijft verzetten tegen een groene toekomst, is het aan ons om vreedzaam actie te voeren. Als we samenkomen en de handen ineen slaan, kunnen we de macht van deze grote vervuiler breken. We hebben 5 november uitgekozen om massaal actie te voeren. Doe mee aan een actietraining om goed voorbereid te zijn!

De training begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De training zelf is gratis, maar om de locaties waar we gehost zullen worden te steunen, is een kleine donatie of het kopen van een drankje in hun ruimte altijd welkom en wordt gewaardeerd. Het is erg belangrijk om je in te schrijven voor de training: als er te weinig inschrijvingen zijn kan de training niet doorgaan. Er is een maximum aantal deelnemers (25), als je zeker wilt zijn van een plaats, schrijf je dan zo snel mogelijk in!

https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-action-training-eindhoven-410399765747

Details
Date:

oktober 15

Time:

13:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Training

Event Tags:

Preparation, Schiphol, Voorbereiding

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com Phone: 06 4659 3893
Locatie

Rebelbase Eindhoven

Hurksestraat 20-50

Eindhoven, Nederland, 5652 AK

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR