Algemene MaandMeeting

Maak kennis met XR Deventer, tref oude bekenden, stem plannen en ideeën af, proef lekkers en de sfeer… Tijdens de Algemene MaandMeeting kan het allemaal! Op 31 oktober treffen rebellen uit Deventer, Zutphen, Apeldoorn en andere plaatsen in de omgeving elkaar in de Huiskamer van Centraal Wonen, J.D. Huiberssstraat 10 in Deventer. Aanvang 14:00, einde 17:00 uur.

Om 14:00 uur starten we na een gezamenlijke check-in (wie ben je en hoe gaat het met je) met een parallelprogramma van een half uur. Iedereen die zich nieuw voelt bij XR Deventer, Zutphen of Apeldoorn wordt in een aparte ruimte welkom geheten en kort bijgepraat over hoe we zijn georganiseerd, en wat er eventueel voor jou interessant kan zijn om aan mee te doen. Tegelijkertijd is er voor de ‘oudgedienden’ een terugblik en debriefing van de Klimaatrebellie in Den Haag in de grote ruimte. Daarna gaat het gezamenlijke programma weer verder, met onder andere:

  • presentatie- en feedbackrondje strategie voor de komende tijd
  • plannen-brainstorm en zeepkist sessie voor acties komende maanden
  • presentatie & vragenrondje werkkringen
  • open (sociocratische) verkiezing van een vertegenwoordiger vanuit regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen naar het landelijke circuit
  • gezellig informeel samenzijn

Neem wat lekkers mee om te delen!

Details
Date:

oktober 31

Time:

14:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Community, Meeting

Event Tags:

Algemene Vergadering, MaandelijkseMeetup, Open Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Deventer

Email: xrdeventer@protonmail.com
Locatie

Huiskamer CentraalWonen

Deventer

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR