Eis 0 workshop over klimaatrechtvaardigheid

In deze interactieve workshop zullen we ons begrip van wat klimaatrechtvaardigheid is en voor ons betekent verbreden en verdiepen. De workshop is gebaseerd op deliberatie. Zo biedt het de ruimte om jouw/onze ideeën, ervaringen en vragen (ook de ‘domme’) te delen. De workshop is bedoeld als een startpunt om Eis 0 als lokale groepen formeel te omarmen. Een eerste stap omdat we hopen en denken dat er nog vele gesprekken zullen volgen om klimaatrechtvaardigheid onderdeel te maken van onze beweging – te (ont)leren en te groeien als gemeenschap en als individu.

VOOR WIE:

  • Deze workshop is voor rebellen van XR Zuid (van Bergen op Zoom tot …
  • Deze workshop is bedoeld voor rebellen die nieuw en onbekend zijn met het thema klimaatrechtvaardigheid EN ook voor rebellen die meer bekend zijn met deze thema’s. Deze workshop is echt ontworpen om je te ontmoeten waar je bent, waar je ook bent in je leerreis, en moedigt ons aan om van elkaar te leren.
WANNEER & WAAR:

Datum: dinsdag 28 juni
Tijd: Inloop 18:45 – Aanvang 19:00 – Einde 22:00
Plaats: Rebelbase Eindhoven, Hurksestraat 20-50

Details
Date:

juni 28

Time:

13:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Lezing, Training

Event Tags:

Demand 0, Klimaatrechtvaardigheid, Workshop

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com
Locatie

Rebel Base Eindhoven

Hurksestraat 20-50

Eindhoven, Nederland, 5652 AK

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR