DNA Training XR Fryslân

Training of lezing

12 december 2023

19:00 tot 21:30

48 Breedstraat 8911 GJ, Leeuwarden

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
Tijdens deze boeiende training krijg je inzicht in waar wij voor staan, hoe onze beweging in elkaar zit en vooral waarom! Ontdek ook op welke manier jij persoonlijk een waardevolle bijdrage kunt leveren. Wil jij leren hoe je impact kunt hebben bij Extinction Rebellion? Schrijf je dan in voor de DNA training!

 

Ontwarren van de DNA van XR: Principes en Waarden, Strategieën en Organisatiemethoden

Om XR echt te begrijpen en effectief betrokken te zijn, en om jezelf een rebel te noemen, is het essentieel om diep in de DNA van XR te duiken - de kernprincipes, waarden, strategieën voor verandering, missie, visie en unieke organisatiestructuur die deze beweging aandrijven.
Onze uitgebreide training, "Het ontwarren van de DNA van XR," is ontworpen om deelnemers inzicht te geven in de fundamentele elementen van XR.

Belangrijke Trainingsonderdelen:

Verkennen van de Principes en Waarden van XR: Verkrijg inzicht in de fundamentele principes die XR's acties ondersteunen, zoals geweldloosheid, regeneratieve culturen en autonomie.

Strategieën van Verandering:
Duik in XR's innovatieve en impactvolle strategieën voor mobilisatie en verandering, inclusief burgerlijke ongehoorzaamheid, prefiguratie en solidariteit.

Missie en Visie van XR NL:
Verdiep je in de langetermijnstrategie van XR NL en hoe we van plan zijn deze te bereiken.

Organisatiemethode: Leer over XR's unieke gedecentraliseerde en op consent gebaseerde organisatiestructuur, inclusief cirkelstructuren, besluitvorming op basis van consent en organisatiebeheer.

Effectieve Betrokkenheid Opbouwen:
Verken de verschillende manieren om betrokken te zijn bij XR en op een zinvolle manier bij te dragen aan de beweging.

Meld  je hier aan: link


Toegankelijkheid: we verwelkomen je om contact op te nemen als je je zorgen maakt over de toegankelijkheid van de locatie en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen ondanks (fysieke) beperkingen. Neem contact op via social media of via: Extinctionrebfryslan@protonmail.com


Vragen? Stuur ons een mail! Extinctionrebfryslan@protonmail.com


Tot 12 december!


Met liefde en woede,


XR Fryslân

Locatie

Rebelbase, 48 Breedstraat 8911 GJ, Leeuwarden