EcoTrip Festival – Presentatie – Klimaatcrisis: hoe zit het en wat kunnen we doen?

De klimaatcrisis – we kennen het allemaal, maar hoe zit het nou precies? Als onderdeel van het EcoTrip Festival legt klimaatdemonstratiebeweging Extinction Rebellion dit haarfijn aan je uit!
In het eerste deel van de lezing duiken we in de klimaatwetenschap, en vertellen we over de dreiging die uitgaat van de ecologische- en klimaatcrisis. In het tweede deel gaan we in op hoe hier mee om kunnen gaan, waarom we actie ondernemen, en hoe jij deel kan uitmaken van de beweging voor klimaatrechtvaardigheid.
-Gratis toegang
-Inloop vanaf 11:30u, presentatie 12:00-13:00u
-We volgende regels van het Badhuis, dus bij de ingang checken we je QR-code
Wie is Extinction Rebellion?

Wij zijn gewone mensen, uit alle hoeken van het land en van alle leeftijden die zich ernstig zorgen maken over de klimaat- en ecologische crisis. Wij zijn ouders, kinderen, studenten en grootouders die allemaal strijden voor een leefbare toekomst. In korte tijd zijn we gegroeid van een kleine groep tot een krachtige beweging van honderdduizenden rebellen wereldwijd. Leuk om je te ontmoeten!

https://www.facebook.com/events/530211181463146

Kijk voor het complete festivalprogramma op www.ecotripfestival.nl!

Details
Date:

februari 19

Time:

11:30 - 13:00

Evenement Categorie:

Community, Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Haarlem

Email: xrhaarlem@gmail.com
Locatie

Badhuis Leidsebuurt

Leidseplein 49

Haarlem

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR