Enschede met de trein naar de Klimaatmars Rotterdam

Vanuit Enschede gaan we met de trein van 9:46 op spoor 2 naar de Klimaatmars in Rotterdam. Zoek je mensen om groepstickets of samenreiskorting mee te delen, zie deze Telegram groep: https://t.me/+aG8xyYs_a-E3OTc0.

From Enschede we will go with the train on track 2 at 9:46 am to the Climate March in Rotterdam. Looking for people to share grouptickets or other discounts, see this Telegram group: https://t.me/+aG8xyYs_a-E3OTc0.

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde.

Op zondag 19 juni gaan we massaal de straat op in Rotterdam voor eerste #Klimaatmars sinds de vorming van kabinet Rutte IV.

We kunnen de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven. Oplossingen ligger er, nu de actie nog.

Wij eisen dat het geld niet meer wordt verspild aan vervuilende multinationals, maar dat dit gaat naar mensen die het het hardst nodig hebben. Na jaren van support aan grote vervuilers kan Rutte niet meer om ons heen ÔťŐ

Ga je liever op eigen houtje naar de Klimaatmars, dan zien we je graag om 13:00 uur op de Binnenrotte in Rotterdam­č¬ž Meer info op klimaatmars.nl

Details
Date:

juni 19

Time:

9:30

Evenement Categorie:

Actie, Anders

Organisator

Extinction Rebellion Enschede

Email: xrenschede@protonmail.com
Locatie

Station Enschede spoor 2

Stationsplein

Enschede

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR