Grote Klimaatalarm Mobilisatiecall

Grote Klimaatalarm Mobilisatiecall
🚨 De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Het roer moet om! Drie dagen voor de verkiezingen, op zondag 14 maart, laten we daarom in heel Nederland het Klimaatalarm horen, in 40 steden op straat en overal online. Hier hebben we iedereen bij nodig!
☀️ Op donderdag 4 maart organiseren we de laatste en allergrootste Klimaatalarm Mobilisatiecall. Uit het hele land komen al inspirerende verhalen van lokale coalities, bondgenoten en jongerengroepen. 4 maart brengen we al die verhalen samen, laten we zien hoe groot onze beweging is en hoe groot die nog kan worden.
📢 Iedereen is welkom en iedereen is nodig, dus nodig ook alle mensen uit die je kent. Dus nodig je vrienden uit voor dit Facebook event! Hier vind je het promotiepakketje met daarin social media posts, doorstuurberichtjes en meer: https://tinyurl.com/op5e5j6g
⏰ Kom dus allemaal, en doe mee met deze 10-dagen-eindsprint voor het Klimaatalarm van 14 maart. Samen maken we dit het GROOTSTE KLIMAATPROTEST dat Nederland ooit gezien heeft, online én op straat! Voor meer info over het Klimaatalarm check de website: www.klimaatmars2021.nl
🚀 Schrijf de call in je agenda & stuur het door! Donderdag 4 maart 19:30 – 21:00,
Zoomlink:
https://zoom.us/j/92014374236…
Meeting ID: 920 1437 4236 Passcode: 689664
Details
Date:

maart 4

Time:

19:30 - 21:00

Evenement Categorie:

Community, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR