Informatieavond XR Leeuwarden-Friesland

Heb jij interesse om de wereld te verbeteren? Ben jij de klimaatverandering zat? Wil jij weten wat je kunt doen? Kom dan op deze avond naar de informatieavond van Extinction Rebellion Leeuwarden-Friesland! Wij vertellen alles over de organisatie, de acties, wat we willen bereiken en wat jij kan doen om je steentje bij te dragen!

19:30 inloop
20:00 aanvang

Wees welkom met al je vragen, met al je vrienden en met al je familie!

Strijdbare groet,
XR Leeuwarden-Friesland
————————————————

Wolsto de wrâld ferbetterje? Hasto dyn nocht fan de klimaatferoaring? En wolsto witte watst dwaan kinst? Kom dan op dizze jûn nei de ynformaasjejûn fan Extinction Rebellion Ljouwert-Fryslân! Wy fertelle alles oer de organisaasje, de aksjes, wat wy berikke wolle en watsto dwaan kinst om by te dragen.

19.30 ynrin
20.00 oanfang

Striidbere groetnis,
XR Ljouwert-Fryslân
————————————–

Wij hebben te maken met een wereldwijde, ongeëvenaarde, noodtoestand. Onze politieke leiders doen te weinig hiertegen en beschermen de winsten van het bedrijfsleven ten koste van burgers. Wij, burgers, accepteren dit niet langer. Wij eisen verandering, als antwoord op de crisis waarin we ons nu al bevinden.

Wij zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering helder waarneemt en wij zijn waarschijnlijk de laatste generatie die in staat is om iets ertegen te ondernemen. Het moment om te handelen is nu. Om te overleven, moeten we al het mogelijke doen. Wij zijn Extinction Rebellion.

Details
Date:

september 12

Time:

07:30 pm - 09:30 pm

Click to Register: https://www.meetup.com/Extinction-Rebellion-NL/events/264750030/
Organizer

Extinction Rebellion NL

Website: https://www.meetup.com/Extinction-Rebellion-NL/
Venue

Theater De Bres

Schoolstraat 4

Leeuwarden, NL