Kennismakingsavond XR Almere 24 maart 2023

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

24 maart 2023

19:30 tot 21:30

Hengelostraat 39, Almere Stad

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Extinction Rebellion (XR) kiest voor burgerlijke ongehoorzaamheid als actievorm. Je vindt ons op straat (A12!), bij luchthavens, raffinaderijen en vervuilende bedrijven, in de politiek en bij allerlei instanties. Wij strijden om de aarde leefbaar te houden. Om als mensheid te overleven!

Maak jij je ook zorgen over klimaat, natuur en hoe we als mensheid leven? Accepteer jij ook niet langer dat politiek en bedrijfsleven niets doen om een grote ramp te voorkomen? Wil je op een effectieve manier van je laten horen? Doe je mee?

We organiseren in Almere een kennismakingsavond waarin we geïnteresseerden en potentiële nieuwe activisten (ook voor ondersteunende rollen) graag informeren. Kom ook om XR Nederland en XR Almere te leren kennen. Leren wat onze vorm van protesteren is, inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en bepalen hoe je wilt en kunt meedoen.

Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging!

Voertaal: Nederlands (translation to English possible)

Meld je aan SVP of stel je vragen door te mailen naar xralmere@protonmail.com.

Mocht je 24 maart a.s. niet kunnen, er is elke zondag van 14:00 tot 16:00 een landelijke online informatiesessie over XR, de ene week in het Nederlands, de andere in het Engels. Zie https://extinctionrebellion.nl/events/.