Kennismakingsavond XR Almere op donderdag 19 januari 2023

Extinction Rebellion (XR) voert continue geweldloze actie. Je vindt ons op straat, bij luchthavens, raffinaderijen en vervuilende bedrijven, in de politiek en bij allerlei instanties. Wij strijden voor een gezond klimaat en een leefbare en rechtvaardige planeet voor iedereen.

Maak jij je ook zorgen? Accepteer jij ook niet langer dat politiek en bedrijfsleven ons naar de afgrond leiden? Wil je op een effectieve manier van je laten horen? Doe je mee?

We organiseren in Almere een mobilisatiesessie waarin we nieuwe potentiële activisten en geïnteresseerden voor ondersteunende rollen graag verwelkomen en informeren. De avond is bedoeld om XR Flevoland / XR Almere te leren kennen. Leren wat onze vorm van protesteren is, inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en bepalen hoe je wilt en kunt meedoen.

Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging. Heb je van ons gehoord en vraag jij jezelf af hoe je een steentje kunt bijdragen? Kom dan zeker naar onze avond!

Voertaal: Nederlands (translation to English possible)

Meld je aan SVP of stel je vragen door te mailen naar xralmere@protonmail.com.

Mocht je 19 januari te ver weg vinden, er is elke zondag van 14:00 tot 16:00 een landelijke online informatiesessie over XR, de ene week in het Nederlands, de andere in het Engels. Zie https://extinctionrebellion.nl/events/welkom-bij-extinction-rebellion-welcome-to-xr-38/.

Details
Date:

januari 19

Time:

19:30 - 21:30

Evenement Categorie:

Anders, Community, Lezing, Meeting

Organisator

Extinction Rebellion Almere

Email: xralmere@protonmail.com Phone: 0649854457
Locatie

Inloophuis de Ruimte

Hengelostraat 39

Almere Stad, 1324 GR

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR