Klimaat en ecologisch crises: Hoe zit het en wat kunnen we doen?

EN

This talk will be in Dutch. If you want to visit a talk in English, please look at the event list or send a message for more info.

NL

Je bent van harte welkom om onze lezing ‘Op weg naar uitsterving en wat er tegen te doen’ bij te wonen!

Een praatje over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging, gegeven door mensen betrokken bij Extinction Rebellion. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen!

Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.

TAAL

Deze lezing wordt in het Nederlands gegeven.

LOCATIE

Almondestraat 187

TIJD

Het praatje duurt van 19:00 tot 20:30. Vanaf 18:00 kun je terecht bij de ‘Huiskamer’ van Pension Almonde, Almondestraat 157, voor gratis eten.

Details
Date:

maart 11

Time:

18:30 - 9:00

Organisator

Extinction Rebellion Rotterdam

Email: rotterdam@extinctionrebellion.nl
Locatie

Pension Almonde Blankspace

Almondestraat 187

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands, 3032 CD

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR