KLIMAATALARM 2021 DORDRECHT

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en watertekorten? Of kiezen we voor vruchtbare grond, schone lucht en voldoende water? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaatontwrichting worden het hardst getroffen.
Het moet en het kán anders! Maar een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Daarom komt ook de Dordtse Klimaatcoalitie op 14 maart in actie. Samen met vele Dordtenaren staan we om 14.00 uur in het Weizigtpark.

Drie dagen voor de parlementaire verkiezingen gaan we als onderdeel van de Klimaatmars 2021 door heel Nederland de straat op. Natuurlijk doen we dat veilig en houden we ons aan alle coronamaatregelen.

Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid, met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

We roepen alle Dordtenaren op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef je organisatie op als partner. Samen maken we de Klimaatmars ook in Dordrecht groot!

Meer informatie over het klimaatalarm vind je op www.klimaatmars2021.nl

Details
Date:

maart 14

Time:

14:00 - 15:30

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Dordrecht

Email: xrdordrecht@protonmail.com
Locatie

Dordrecht

Dordrecht

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR