Klimaatfestival 2022

Op zondag 2 en maandag 3 oktober organiseert het Klimaatnetwerk040 voor het tweede jaar het #Klimaatfestival. Met een geweldig vol en gevarieerd programma op beide dagen, voor elk wat wils!

Op 2 oktober is dat een #familieprogramma waarbij je op eigen houtje binnenloopt en de hele dag klimaat en duurzaamheid opsnuift!

Om 13:15 uur start de Non-Violent Direct Action Training met Petra Verdonk. Ook is Extinction Rebellion de hele dag aanwezig met de (b)actiefiets.

En op 3 oktober een programma van #lezingen#workshops en een #netwerkborrel voor alle #professionals en andere geïnteresseerden op het gebied van #klimaat#duurzaamheid#circulariteit.

Met interessante workshops en sprekers zoals Bernice Kamphuis van Struikroven en #klimaatburgemeester van Eindhoven, wethouder Rik ThijsGemeente EindhovenProvincie Noord-Brabant voor een #schoner#duurzamer #groener Brabant, TNO over #energiearmoede oplossingen, Alwin Beernink van Park Strijp Beheer B.V. over de ambities van een duurzame ontwikkeling van #StrijpSCirkelstad met Jeroen Adriaansen en Bas Driessen, de Green Business Club Eindhoven SpoorzoneTim Kouthoofd van Bygg Architecture & DesignEvelien NieuwenburgWasvenYellowSunshine met #groenewijkweekConceptenbouwers, Jump Sessies van Ineke Hurkmans Jump Movement, een #stekjes en zadenbeurs in The New Block Tuin, kinderactiviteiten en nog veel meer!

GRATIS ENTREE en nodig vooral anderen ook uit!

Kom je beide dagen, vink dan beide tickettypen aan in de aanmeldlink!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-klimaatfestival-040-2-en-3-oktober-2022-422822422247

Klimaatfestival Eindhoven is in The New Block: Strijp-S Eindhoven.

Details
Date:

oktober 2

Time:

10:00 - 17:00

Evenement Categorie:

Anders, Training

Event Tags:

Climate festival, Klimaatfestival

Organisator

Extinction Rebellion Eindhoven

Email: xreindhoven@protonmail.com
Locatie

The New Block

Kastanjelaan 300

5616 LZ Eindhoven, Nederland

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR