Klimaatfietstocht Haarlem!

Het is nu of nooit, het is erop of eronder. Iedereen die (over) het recente IPCC rapport heeft gelezen, weet dat de tijd nog nooit zo gedrongen heeft. ‘Als wij niets aan klimaatverandering doen, zullen onze kinderen oorlog voeren om drinkwater’, zei eurocommissaris Frans Timmermans.
Niets doen is geen optie, maar de regering onderneemt nauwelijks actie. Daarom gaan wij de straat op. Op 6 november in Amsterdam is de grootste klimaatmars in Nederland ooit. Op vrijdag 22 oktober zijn er in heel Nederland lokale acties, ook in Haarlem. Zo laten we zien hoeveel mensen zich grote zorgen maken en zetten we druk op de politiek. Als je ooit hebt overwogen om in actie te komen, dit is het moment!
Wij houden een klimaatfietstocht door Haarlem. Om 12.30 uur verzamelen we bij de muziekkoepel in de Haarlemmerhout. De fietstocht eindigt bij de Grote Markt, waar we afsluiten met enkele prominente sprekers. Wees erbij! Blijf op de hoogte en meld je ook vast aan via www.klimaatmars2021.nl.
Deze fietstocht wordt georganiseerd door Klimaatcoalitie Haarlem, waar Extinction Rebellion onderdeel van is. Het is een aangekondigde, legale demonstratie.
Details
Date:

oktober 22

Time:

12:30 - 15:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Haarlem

Email: xrhaarlem@gmail.com
Locatie

Haarlemmerhout

Haarlem

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR