Klimaatzones

De Klimaatzones is een gedecentraliseerd programma met trainingen, regeneratieve locaties, kunst, muziek, workshops en panelgesprekken, dat samen gaat met de Klimaatrebellie. Gedurende de week focussen we op in formatieve, kunstzinnige en regeneratieve activiteiten. Je kan er meer leren over Extinction Rebellion, naar praatjes van verscheidene klimaatactivisten luisteren, relaxen in een gedeelde ruimte, en van voorstellingen genieten in de avmma met workshops, discussies en shobevatten, gefocust op (maar niet gelimiteerd tot) klimaatrechtvaardigheid en anti-onderdrukking. Je kan samenkomen met mede rebellen, met elkaar in gesprek gaan, dansen, naar muziek luisteren, en nieuwe skills leren, terwijl je vecht voor een betere toekomst. Voor het volledige programma klik hier: https://extinctionrebellion.nl/programma-rebellie

Het vindt plaats op verschillende locaties:

  • Grand Café Utopie Waldeck Pyrmontkade 116 (Talks, workshops and panels)
  • Vincentiushof & Kloostertuin (same building, different entrances  Westeinde 101 for Kloostertuin and Korte Vleerstraat 230 for Vincentuishof (map attached) (Regen safe space and workshops)
  • De Gymzaal Witte de Withstraat 127 (Arts and trainings)
  • De Besturing Saturnusstraat 91 (Social space and music)

klimaatzones locaties map

Details
Start:

oktober 11 - 12:00

Einde:

oktober 18 - 18:00

Evenement Categorie:

Community, Lezing, Meeting, Training

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR