Lezing: Intro tot XR (NL) @ De Sering

— ENGLISH FOLLOWS DUTCH —
Een praatje over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging, gegeven door mensen betrokken bij Extinction Rebellion (XR). We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen – en het heeft niets te maken met recyclen!
Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddelijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.

TAAL
Deze lezing zal in het Nederlands gegeven worden.

LOCATIE
Tijdelijk vinden alle de Sering-events plaats bij Nieuwland, Pieter Nieuwlandstraat 93 in Oost. Graag bij aankomst en vertrek zo stil mogelijk zijn zodat we de buren te vriend kunnen houden.

DINER
Wil je meer mensen van XR leren kennen, dan kun je deze lezing combineren met ‘XR @ de Sering’ op dezelfde locatie: https://extinctionrebellion.nl/events/xr-amsterdam-de-sering-2021-10-23/

— ENGLISH —
This talk will be presented in Dutch. For English talks at De Sering, keen an eye up for future events.

Details
Date:

oktober 23

Time:

19:30 - 20:15

Evenement Categorie:

Community, Lezing

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Locatie

Nieuwland

Pieter Nieuwlandstraat 93

Amsterdam

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR