Luchtalarm = Klimaatalarm! Den Bosch

Luchtalarm = Klimaatalarm! Dit is geen oefening!
Op elke eerste maandag van de maand gaat in heel Nederland het luchtalarm af. We zitten daadwerkelijk in een noodsituatie: Als we nu niets aan de klimaatcrisis doen, kunnen we de opwarming niet onder de 1,5 graad houden.
Met “die-ins” (een korte ligdemonstratie) door het hele land tijdens het luchtalarm laten we zien dat we in een crisis zitten en van de mensen aan de macht eisen dat ze de daar eerlijk over zijn, doen wat nodig is, en burgers laten beslissen.

Maandag 6 december 11.45 uur komen we met zo veel mogelijk mensen bij elkaar. Tijdens het luchtalarm om 12.00 uur vallen we voor dood neer terwijl een van de deelnemers een korte speech voorleest en we flyers uitdelen. Na 4 minuten staan we weer op en zingen we een klimaatlied.

Ook als je liever niet op de grond gaat liggen ben je welkom. We hebben ook mensen nodig om een praatje te maken met omstanders en om in de gaten te houden of het goed gaat met iedereen.

Neem als het lukt een protestbordje mee!
Doe je mee? Stuur een mailtje naar xrdenbosch@protonmail.com voor de locatie.

Details
Date:

december 6

Time:

11:45 - 12:15

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Den Bosch

Email: xrdenbosch@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR