Nachtwandeling met XR

We zitten nog steeds in een tweede corona-golf met gedeeltelijke lockdown. Dit is de uitgewezen tijd om het nachtelijk schoon van Amsterdam te herontdekken en de verbinding met elkaar te zoeken – doch op een verantwoorde manier.
Kom naar dit evenement om in groepjes van maximaal vier te genieten van de stilte en de sterren, wat andere rebellen te zien, bij te praten, en zo concreet te werken aan die “regeneratieve cultuur” waar we het altijd over hebben. Kleed je naar het weer, zo nodig met paraplu, en neem je eigen drinken en snacks mee voor het wandelen. We vragen je om op een willekeurig tijdstip tussen 21:00 en 22:00 te komen. We zullen steeds een korte uitleg geven en dan groepjes van maximaal vier er op uit sturen zodat we niet op een corona-kluitje gaan zitten. Verzamelpunt is Brug 69 over de Prinsengracht. We verwachten uiteraard dat iedereen 1.5m afstand houdt. Met veel liefde en woede vanuit de regeneratieve cultuur-kring!


Details
Date:

november 20

Time:

21:00 - 23:55

Evenement Categorie:

Community

Organisator

XR Amsterdam

Email: xr.amsterdam@protonmail.com
Locatie

Brug 69

Eind van Nieuwe Spiegelstraat

Amsterdam, Nederland, 1017 DD

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR