NVDA training

Wil je meedoen met de acties van XR, zoals de massa actie op 5 november op Schiphol, dan is het zeer aan te raden van tevoren een actietraining te hebben gehad. Om het even of je aan acties wil meedoen met een hoog risico op arrestatie, of juist niet. En ook als je dat voor jezelf nog niet helder hebt, is deze training een goede plek om daar achter te komen.

Direct hierna is een stempelworkshop: https://extinctionrebellion.nl/events/stempelworkshop-cloth-stamping-workshop/

Want to join in actions of XR, like the mass action on the 5th of november at Schiphol, then it is highly recommended to follow an action training in advance. Whether or not you want to attend actions with a high risk of arrest or not. And even if you don’t have this clear for yourself, this training is a good place to find out.

Directly after there is a cloth stamping workshop: https://extinctionrebellion.nl/events/stempelworkshop-cloth-stamping-workshop/

Details
Date:

oktober 27

Time:

17:30 - 19:30

Evenement Categorie:

Training

Organisator

Extinction Rebellion Enschede

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Tankstation Cultureel Vulpunt

Deurningerstraat 28

Enschede

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR