ONLINE Support meeting met XR therapeuten – NL

De XRtherapeuten bieden de komende tijd Supportmeetings aan. Iedereen die actief is binnen XR is welkom om aan te sluiten. Het doel is steun putten uit het delen van ervaringen, herkenning vinden bij elkaar, tips en adviezen krijgen en holding ervaren in de groep.

De therapeuten proberen vanuit hun ervaring bij te dragen aan dit proces door de groep te begeleiden en het bouwen en behouden van een safe space. Iedereen kan thema’s en vragen inbrengen. We kunnen bijvoorbeeld delen over issues rondom stressregulatie, over de balans tussen urgentie voelen en je persoonlijke grenzen respecteren, over hoe zelfzorg eruit ziet en over klimaatemoties.

De meetings vinden plaats via zoom, op woensdagen van 19.00 -20.30. Dit evenement is afwisselend in het Nederlands en Engels.(Dus over twee weken weer in het Nederlands.)

Link voor de zoom: https://us06web.zoom.us/j/81487240772

Contact: XRtherapeuten@protonmail.com

Details
Date:

mei 25

Time:

19:00 - 20:30

Evenement Categorie:

Meeting

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR