Op weg naar uitsterving (en wat er tegen te doen) – XR010

This talk will be in Dutch. If you want to visit a talk in English, we’d like to invite you for our talk on the 20th of January at the Eramus University.


Je bent van harte welkom om onze lezing ‘Op weg naar uitsterving en wat er tegen te doen’ bij te wonen!

Een praatje over de realiteit van de klimaatcrisis en milieuvernietiging, gegeven door mensen betrokken bij Extinction Rebellion. We zullen een aantal recentere wetenschappelijke feiten en cijfers afgaan en uitleggen wat dit betekent voor de planeet, mensen en ons land. We zullen het hebben over wat hier aan gedaan kan worden en je de kans geven om iets te doen!

Extinction Rebellion is een geweldloze sociale beweging en is internationaal actief. Het doel van de Nederlandse tak is om de overheid eerlijk te laten zijn over de immense gevolgen van de klimaatcrisis en ecologische ramp die ons voortbestaan bedreigen, doen wat nodig is om biodiversiteitsverlies onmiddellijk te stoppen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen naar netto nul in 2025, en burgers laat beslissen over een rechtvaardige transitie door een Burgerberaad op te richten dat een leidende rol speelt in de besluitvorming.

TAAL

Deze lezing wordt in het Nederlands gegeven.

LOCATIE

StatusQuo: CultureHub
Willem Buytewechstraat 144a
3024 VG Rotterdam

TIJD

Het praatje duurt van 19:00 tot 20:30. Vanaf 18:30 opent CultureHub de deuren.

Details
Date:

januari 16

Time:

06:30 pm - 09:00 pm

Organizer

Extinction rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Venue

StatusQuo:CultureHub

Willem Buytewechstraat 144

Rotterdam, Nederland, 3024VG